dijous, 13 de setembre del 2007

El projecte de la "passera" és una farsa



Ja ho hem dit moltes vegades, però encara ho direm un altre cop, una vegada més encara. El projecte de "rehabilitació de la façana marítima" que volen a fer a Sant Pol és una farsa. No és cap rehabilitació ni res semblant. Només és un maquillatge a una obra que vol fer una escullera molt més grossa que l´actual només per protegir les vies del tren.

El maquillatge consisteix a fer una passera a sobre de la nova escullera i un pas soterrani totalment innecessari al Parc del Litoral ( innecessari perquè ja existeix el pas natural de la riera ). A més el nostre consistori havia dit que es faria un pas soterrani a l´alçada del carrer Passatge del Mar i això és totalment mentida. Només es farà una canalització per l´aigua, que pot ser que hi càpiga un ésser humà per passar-hi. Si això és un pas com Déu mana...l´Ezquerro és el crack del Barça.

És un insult a la intel.ligència dels santpolencs/ques.

L´escullera és menjarà la poca sorra que ens queda i aquest projecte no té en compte per res la rehabiltació de la platja.

Aquí teniu el que diu el projecte sobre el tema :

En la memòria del projecte, a l'apartat 3.6. ACONDICIONAMIENTO DE LA ESCOLLERA EXISTENTE, diu:
El escollerado proyectado tiene como función principal la protección de la linea de ferrocarril de RENFE a su paso por el T.M. de Sant Pol de Mar, por lo que se ha proyectado como dique en talud poco permeable, con una cota y ancho de coronación suficientes para permitir la construcción de un paseo marítimo y que el posible rebase no afecte ni a los peatones ni al correcto funcionamiento del ferrocarril.

7 comentaris:

santpolunpoble ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Completament vergonyós. En Mombiela treballa per la renfe. Els hi està aplanant el camí. Quin ridícul més gran. Es posa al costat de la Renfe abans que lluitar pel poble que l´ha acollit.

És una vergonya. Tenim el que ens mereixem. A un altre poble qualsevol es presenten aquests personatges i no treuen més de 50 vots. Aquí però tenen a tothom enxufat i treballant per l´ajuntament, per això la gent els vota.

En Bernal i l´Arnés fa 4 dies que viuen aquí i es creuen ser els senyoritos del poble.

A un lloc normal es presenta un tiu que porta 1 any vivinta un poble i no el vota ni sa mare.

RIP SANT POL

Anònim ha dit...

A on podem consultar el projecte?

Anònim ha dit...

A l´ajuntament. Diria que qualsevol ciutadà pot anar als serves tècnics i demanar-lo.

Anònim ha dit...

Realment és bomitiu, aquesta gent que no és ni del poble, hi ha vingut aquí a rebentar-lo i fer mal.

No deixeu que passi desapercebut, continueu així!

Visca la terra!

Anònim ha dit...

PODEU ESCRIURE BÉ EL TÍTOL DE DALT DEL BLOG, M'ESTÀ VINGUENT UN ATAC DE COR NOMÉS DE VEURE-HO...
ÉS SANT POL I NO SAN POL...

Anònim ha dit...

Yes exactly, in some moments I can reveal that I acquiesce in with you, but you may be inasmuch as other options.
to the article there is still a suspect as you did in the decrease publication of this beg www.google.com/ie?as_q=raxco perfectdisk 2008 build43 pro ?
I noticed the axiom you suffer with not used. Or you use the dreary methods of inspiriting of the resource. I have a week and do necheg