dimecres, 29 d’agost del 2007

RUMOR BOMBA !!!


Us volem informar sobre un rumor que s´extèn com la pólvora per tot Sant Pol. No podem confirmar la notícia perquè hi ha molta gent que no li interessa que se sàpiga i intenen fer la tàctica de l´embolica que fa fort per distreure el personal... Però aquí us relatem la notícia perquè ve de fons fiables.

Segons alts càrrecs de Renfe a Catalunya el pas subterrani del Carrer Passatge de Mar no es farà. Millor dit : Renfe no permetrà que es fagi un pas subterrani allà perquè maneguen informes tècnics desaconsellant totalment la seva construcció per manca d´espai, possible inundabilitat de la zona, dificultats tècniques, i un piló d´inconvenients més.

Així que tenim que el punt estrella de la rehabilitació de la façana marítima no es farà. Ens fotran una escullera de cal Déu per protegir les vies, enganyant-nos amb una merda de passera a sobre per dissimular, una xapussa de pas soterrani a Can Villar ( ja existeix un pas natural ) i que els santpolencs ens apanyem.

No sabem si en el tripartit municipal saben aquestes informacions però si les saben i no informen estan enganyant al poble i si no les saben és que simplement se´ls hi pixen a sobre i es pensen que plou.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mentiders i manipuladors, això sou. no val la pena dir-vos res mes. feu pena. I a la q us toquen la cresta tots a plorar.