dilluns, 13 d’agost del 2007

FOTO DEDICADA A "L'IMPRESENTABLE" i a la resta de l'equip de govern.

punxeu damunt per fer-les mes grans!




Et poso una fotografia perque vegis com era sant pol fa uns anys, suposo i n'estic segur de que no en deus tenir ni idea, aixi quan t'enriguis dels pescadors i la gent que estima aquesta vila, que ho facis amb coneixement de causa.

Espero que el temps fagi justicia i les generacions que estan per venir us recordin com els destructors d'aquesta bonica vila del maresme.

PLATAFORMA SANT POL UN POBLE

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina rabia... tant sols puc dir una cosa, SON UNS FILLS DE PUTA!

Anònim ha dit...

Que cabrons... heu met molt be de penjar aquestes dues imatges per a que la gent pugui fer la comparativa... espero que alguns recapacitin... aixi he votat a l'enquesta.

Anònim ha dit...

Quina rabia... al marrec aquest d'ICV se li haurien de dir 4 coses ben dites!

Anònim ha dit...

S'han deixat aquesta opcio a l'enquesta!

Tirar avall el mur a base de fer palanca! hehehe ;)

salutacions a tots!

Anònim ha dit...

La noticia de la remodelació del front marítim de Sant Pol m'arriba en una època dolenta de la meva vida i és un altre tristesa que afegeixo en aquest any 2007. Des de la mort del meu pare ja res és igual i només em faltava saber que la imatge tradicional, única i autèntica d'aquesta vila quedarà únicament visible en imatges tan maques com la que avui publiqueu. Sento de tot cor que les coses canviïn i animo a tothom que estigui enamorat de Sant Pol que mantingui l'esperit lluitador per intentar preservar el seu Patrimoni.

Anònim ha dit...

Si els hi calia una foto, AQUI LA TENEN. Sobre tot, sería bó que la veiés l'impresentable d'ICV, segurament es pensa que el mar, és a la vora de "la fonteta"....no en té ni idea del qué amb el seu vot, pot arribar a fer per Sant Pol.
No em surt cap mena de calificatiu.

Anònim ha dit...

Sou una mica "xapusses" tirant de photoshop.

santpolunpoble ha dit...

xapusses amb el photoshop? quins collons, suposo que deus ser el d'ICV, que no te ni idea de com era sant pol fa anys, pero et puc ben assegurar que les dues imatges son ben reals, i si no li pots preguntar a qualssevol santpolenc que t'ho corroborara sense cap mena de dubte.

Anònim ha dit...

mes clar l'aigua... benvinguts a sant pol de tren

Anònim ha dit...

I que s'hi pot fer?

Aquest ajuntament ni ens escolta ni ens escoltara mai... cal anar mes enlla.