divendres, 17 d’agost del 2007

Ens ho hem estudiat detingudament??







Des de la plataforma no n'estem massa segurs d'aixo...

11 comentaris:

Anònim ha dit...

jojojjojo m'estic ofegant de riure!

Anònim ha dit...

La veritat, és que heu encertat en el disseny de la "vinyeta"....fins i tot en "barragan", hi te a dir coses.

Anònim ha dit...

M'ho l'acabo d'imprimir hahaha, el que haurieu de fer es fer-ne uns quants i penjar-los per sant pol.

Per quan torni de vacances, fer-li una bona rebuda.

Anònim ha dit...

La de primo de rivera, impagable!

Anònim ha dit...

Totes aquestes fotos fatxes les traieu de la calaixera de casa dels "papás"?

Anònim ha dit...

o pet ser les hi ha donades algun que es rebregava entre la dreta mes canyi, fa uns anys, en alguna ciutat de l'extradi barceloni... mmm who knows.

Anònim ha dit...

Per que no en feu sortir a cap imatge en mombi? o algun convergent?

Anònim ha dit...

Caram com us aburriu, no?

Anònim ha dit...

Si jo fos en David Bernal us posava una denúnica per vulneració del dret a l'honor i la pròpia imatge, i per amenaces a un càrrec electe. El vostre comportament és vexatori, pocavergonya i ignorant. Aneu d'indepes, però actueu exactament com l'ultradreta espanyola. Preteneu defensar la platja, Sant Pol, Catalunya, però comenceu fent miques la sociabilitat, l'educació i el respecte a les persones. És una estratègia de manual de primer de feixista. Pareu aquesta bogeria, no us portarà enlloc.

Anònim ha dit...

No, anònim, això no funciona així. Si tu fossis en Bernal, que potser ho ets ho ets, o semblant, no faries res, perquè els càrrecs electes han de saber que aquestes coses van amb el sou, encara que sigui la crítica més ferotge. Dret a l'honor?. Si vosaltres us en fotieu de la caricatura del Príncep i la Letícia fent allò, ja saps...Allò sí que era contra la dignitat. Deixat de denúncies i concentra la ment en una pregunta: t'agrada la idea de la passera?. t'ho has mirat bé el nyap que quedarà?. Això és important.

Anònim ha dit...

Oropendola: no soc en Bernal, ni tansols soc d'ICV i no m'agrada gens el projecte de la passera. Però encara m'agraden menys els facistoides com tu que creuen saber perfectament com funciona absolutament tot, però que en realitat són uns primaris que només poden defensar una idea a base d'insultar als altres.
Una última cosa: al final la passera, si es fa, se l'endurà un temporal un dia o altre, el que no s'endurà mai el mar és la vostra baixesa moral. No sé ni perquè em prenc la molèstia de contestar-te.