dimarts, 31 de juliol del 2007

L'opinio d'un pescador contra la bogeria, la passera nomes respon a interessos de la renfe.


Contra els lladres de la renfe que l'unic que volen es lucrar-se, l'opinio d'un pescador, i la gent que s'estima la terra, llensa per terra l'argumentacio barata d'aquells que nomes es volen lucrar i especular amb el nostre poble.




"T'equivoques en una cosa del primer punt, donat que els ports estant al costat de garbí del poble i la sorra va de llevant cap a garbí els ports no afecten em res a la platja de Sant Pol. Sóc pescador i se el que em dic.Fixat amb el cantó de llevant de tots els ports hi una platjarra de nassos, Arenys , Llavaneres, Mataró.
Sóc dels que diu NO A LA PASSSERA perque el projecte nomès contempla una finalitat , salvar la via dels temporals,però a un preu molt alt, alla on i hagui l'escollera no hi haura sorra això de ben segur, si abans no es fan altres actuacions. Hi han idees que ben segur poden fer content tant a la Renfe com al poble, amb passeig inclòs.
El que si es cert que fa temps que no hi ha platja ,perque ningú s'ha preocupat mai del tema, o milllor dit s'han despreocupat pensant que l'espigó de les banyeretes el temps no li passaria factura i hores d'ara nomès son un munt de roques malt posades que no serveixen per res."

1 comentari:

Anònim ha dit...

Al ple hem saltaven les llagrimes... ens mereixem aquests pocavergonyes?